FOR THE SECOND YEAR RUNNING, SWATCH PROVES IT IS HIP TO BE SQUARE

Swatch представляє нову колекцію годинників зі своєї новаторської лінійки BIOCERAMIC WHAT IF? Колекція на палітрі позитивно-потужних пастельних відтінків.

З наближенням нового сезону настав час оновити свій мудборд і вирішити, куди вас приведе певний стиль одягу наступного разу. Незалежно від того, чи класичний у вас образ або стильний, якщо вам подобається стильний образ, то BIOCERAMIC WHAT IF? Колекція ідеально розрахована за часом.

Цей геометричний підхід до класичних моделей Swatch з першого погляду вирізняє стандарт від видатного. Міцні квадратні краї та корпус розміром 33 x 33 мм забезпечують зручну посадку на зап'ястя, а контраст кольорових блоків із пудровими пастельними тонами зробить фурор. Виберіть небесно-блакитний, лимонний, м'ятний чи рожевий.

Якщо ви шукаєте годинник, який також стане темою для розмов, за цим стилем стоїть серйозна наука. Все це стало можливо завдяки інноваційному матеріалу Swatch BIOCERAMIC. Поєднуючи кераміку з матеріалами біологічного походження, Swatch BIOCERAMIC досягає дивовижної міцності та довговічності, створюючи унікальний квадрат. WHAT IF? дизайн.
Завдяки дизайну циферблату, що трохи відрізняється, для кожної з чотирьох моделей ви знайдете годинник, який підійде як вашому способу життя, так і вашому зовнішньому вигляду. Корпус, заводна головка та застібка BIOCERAMIC втілюють інноваційний дух Swatch. Скло від краю до краю, виготовлене з біологічної сировини, забезпечує приголомшливий вид на циферблат збоку, а вбудований ремінець з біологічного матеріалу зручний у носінні.

Ще в 1982 році перед засновниками Swatch постало питання про створення круглого або квадратного годинника. BIOCERAMIC WHAT IF? Collection розігрує альтернативну і кумедну реальність, уявляючи, наскільки іншим міг би бути світ Swatch, якби було обрано квадратний дизайн.

З новими Swatch BIOCERAMIC WHAT IF? Колірна палітра колекції дозволяє бути готовими до бездоганного стилю нового сезону.
Нові Swatch BIOCERAMIC WHAT IF? Колекція доступна у магазинах Swatch по всьому світу та на сайті Swatch.com з 15 лютого 2024 року.