ТРИ - МАГІЧНЕ ЧИСЛО ДЛЯ SWATCH NINES У 2024 РОЦІ.

SWATCH OWNS THE SNOW, BIKE PARK AND SURF IN 2024 AS TITLE SPONSOR OF THREE SHOWCASE SPORTS EVENTS

Компанія Swatch рада оголосити про своє титульне спонсорство трьох найбільш захоплюючих подій у світі спорту 2024 року. Swatch Nines - це серія спортивних змагань, орієнтована на творчий потенціал спортсменів і пропонує їм свободу, час та простір для експериментів.

У 2023 році Swatch підтримала Swatch Nines Snow і Swatch Nines MTB як титульний спонсор. Цього року ми пішли ще далі, представивши зовсім новий захід Swatch Nines Surf, який є подвійною першою подією. Це перший захід Nines із серфінгу та перший захід Nines, який відбудеться у Сполучених Штатах. Це також означає повернення Swatch на змагання з серфінгу, і нам не терпиться знову опинитися у воді!

Swatch Nines завжди приваблювали найзнаменитіших спортсменів, які прагнули скористатися унікальною атмосферою, щоб спробувати нові трюки чи освоїти прийоми, що розширять кордони. На кону немає медалей, подіумів чи очок світового рейтингу, Swatch Nines - ідеальний майданчик для спортсменів, які займаються зимовими видами спорту, MTB, а тепер і серфінгом. Як титульний спонсор, Swatch робить все це можливим.
SWATCH NINES SNOW
Оригінальний захід Nines повертається у квітні цього року вдруге у атмосферних Швейцарських Альпах. Тут, під високим фасадом гір Ейгер, Менх та Юнгфрау, Swatch Nines оновить культову установку, востаннє показану в 2016 році, яка гарантує приголомшливе видовище та неймовірний ефірний час, в якому візьмуть участь 50 лижників та сноубордистів.

SWATCH NINES MTB
У вересні випуск гірських велосипедів вирушить у нове захоплююче місце Зельден в Австрійських Альпах. Інноваційний дизайн траси у поєднанні з різноманітною міжнародною командою гонщиків обіцяє й надалі сприяти прогресу у спорті, залучати нових шанувальників та надихати нове покоління гонщиків.

SWATCH NINES SURF
Після підкорення снігу та байк-парку наступним логічним кроком став серфінг, і Swatch Nines прямують до Waco Surf у Техасі, щоб сколихнути світ серфінгу інноваційним форматом, орієнтованим на творчість. Це формат, орієнтований на розвагу, і саме те, що потрібно спортсменам. Розроблений у співпраці зі спортсменкою Swatch Proteam та легендою серфінгу Коко Хо, він обіцяє стати приголомшливим ігровим майданчиком, на якому також можна буде кататися на скейтборді.

Кожен захід Swatch Nines, де проходять одні з найграндіозніших, найскладніших і захоплюючих курсів, — це місце, де зустрічаються свобода, артистизм і дух товариства, обіцяючи незабутні моменти та незвичайні враження.

Коли справа доходить до спорту, Swatch повністю готовий і ми готові до випуску серії Swatch Nines в 2024 році.